top of page

Gatemat på asiatisk vis

Arendals Tidende

Bonsai Sushi på Harebakken utvider med nytt serveringssted og asiatisk «street food» på menyen. Innehaver Mai Thanh Nguyen betrakter seg selv som innovativ og nytenkende, nå syns hun det var på tide å tilføre noe nytt til Arendal.

40 nye sitteplasser i nyoppussede lokaler og en rekke nye retter basert på asiatiske smaker skal bidra til at kundene på kjøpesenteret får et utvidet mattilbud på det nye serveringsstedet, som nå har fått navnet Bonsai Sushi & Noodlesl

Gatemat_på_asiatisk_vis.webp

Åpner for kulinariske smaks-opplevelser fra Asia

Harebakken senter

Bonsai Sushi på Harebakken har helt siden åpningen i 2013 vært svært populært blant våre kunder som ønsker sushi-retter til lunsj eller som takeaway. Etterspørselen har vært så stor at det lille kjøkkenet på senteret nå blir til restaurant, med ikke bare én, men to menyer (en for servering i restaurant og en for takeaway), over 20 retter og desserter, sitteplasser – og egen app for bestilling og betaling av maten!

Åpner_for_kulinariske_smaks-opplevelser

Satser på trendy sushi

Harebakken senter

Harebakken senter
Det som gjør Bonsai Sushi litt annerledes enn de andre sushi stedene, er at de er moderne og trendy i sitt konsept. Det en vanlig misoppfattelse at all sushi inneholder eller består av rå fisk. Ja – rå fisk er en viktig ingrediens, men det brukes faktisk ikke i all sushi.

Satser_på_trendy_sushi.jpg

Helt rått

Agderposten

Min ungdomstid tilbrakte jeg i fiskerbyen Esbjerg på den danske vestkyst, hvor jeg ble godt vant til fersk fisk. Jeg utviklet fintfølende smaksløker og luktesans når det gjelder denne råvaren. Jeg er ikke noe videre tilhenger av ymse fiskeretter som bare smaker ”fisk”. Skal jeg først spise fisk bør jeg kunne skille mellom hva slags type fisk det er.

Det var derfor jeg med stor skepsis entret restaurant «Fusion Asia» på Langbryggen i Arendal. Generelt pleier jeg ikke å gå ut og spise på grunn av standard og prisnivå, men jeg hadde hørt mye godt om stedet og inviterte derfor familien på et restaurantbesøk.

Helt rått.jpg

Fantastisk fusion

Agderposten

Ryktene om en ny kulinarisk opplevelse på Langbryggen i Arendal har også nådd Smith og Smule. Take away restauranten Bonsai Sushi har slått ut veggen til det gamle Tapperiet i Lang- bryggen og utvidet med restauranten Fusion of Asia. Nå sier ryktene at det er mulig å få asiatisk gourmetmat der, sa Smule.

Fantastisk fusion.jpg

En Sushibølge skyller over Sørlandet

TS-Avisen Aust-Agder

Det er en sunn trend som skyller over Aust-Agder. Sørlandsbyene flommer snart over av sushirestauranter og sushiutsalg.
For å få den beste sushien må det kun være ferske råvarer og lages på stedet selges.

En_Sushibølge_skyller_over_Sørlandet.j

Asiatisk miks i Pollen

Magasinet Smak

Impulser fra fire av Asias beste kjøkkentradisjoner når sine kulinariske høydepunkt i Fusion of Asia. Kombinasjonen skaper ubegrensede muligheter for smaker og opplevelser.

Asiatisk miks i Pollen.jpg

Sushi - Gatemat fra Tokyo

Arendalstidende

Hva betyr egentlig Sushi? er det bare rå fisk og tang, eller er det noe mer? Vi har besøkt Bonsai Sushi i Arendal for å få vite om mytene stemmer, og bakgrunnen for den mytiske, men populære retten mange har blitt så glad i.

Sushi - Gatemat fra Tokyo.png
bottom of page