VELKOMMEN TIL OSS

Vår visjon er å skape en unik smaksopplevelse fra det asiatiske kjøkkenet.

Hos oss finner du utsøkte signaturretter som er inspirert av sunne, smaksrike og lokale asiatiske retter på norske råvarer fra Sørlandet.

Vi tilbyr både rå og tilberedte, tradisjonelle og moderne smakskombinasjoner fra Sørøst-Asia, spesielt fra Vietnam, Thailand, Kina og Japan.

Lokalet.JPG
 
Mai Thanh 1.jpg

SØRLANDETS BESTE SUSHI & NOODLES

Mai Thanh Nguyen er en pioner som brakte sushi til Sørlandet gjennom etablering av takeaway-restauranten Bonsai Sushi i Arendal i 2011 og den asiatiske gourmet-restauranten Fusion Of Asia året etter.

Restaurantene har vært kjent over hele Sørlandet for å servere sushi på høyeste nivå, og var de første til å få toppkarakteren 10 i restauranttesten Smith & Smule.

Mai Thanh er innehaver, konseptutvikler og en typisk entreprenør som skaper nye matretter ved å sette sammen de ulike smakene fra verdens mest populære kjøkken. Hun er kjent for sin kreativitet og nyskapning.

Bonsai Sushi & Noodles er et nytt konsept der hun i tillegg kombinerer det tradisjonelle og det moderne med heldigitaliserte løsninger for å bli Sørlandets mest trendy spisested.


Velbekomme!

 
  • Facebook

©2020 Bonsai Sushi & Noodles