top of page

Sørlandets beste sushi og asiatisk street food

Bonsai Sushi & Noodles er et nytt konsept der man kombinerer det tradisjonelle og det moderne med heldigitaliserte løsninger for å bli Sørlandets mest trendy spisesteder.

Våre serveringssteder gir mulighet for takeaway som gjør oss til en casual dining med gourmetkvalitet som du kan enten nyte hos oss eller ta med hjem.

Catering tilbys også til alle anledninger med førsteklasses sushi der vi kombinerer ulike retter og skreddersyr menyer til en spennende matopplevelse.


Bonsai Sushi & Noodles finnes Arendal og Mandal og har planer om å ekspandere til stadig flere steder i Norge.  

Velbekomme!

Ansatte_edited.jpg
Om oss: About Us
shutterstock_102940892.jpg

Unik smaksopplevelse

Vår visjon er å skape en unik smaksopplevelse for våre gjester fra det asiatiske kjøkkenet i en uformell og hjemmekoselig atmosfære.

Vårt konsept er inspirert av Asian street food som er fundamentet for gode smaksopplevelser som vi har satt inn i en norsk standard for matservering.

Hos oss finner du utsøkte signaturretter som er inspirert av sunne, smaksrike og lokale asiatiske retter på norske råvarer fra Sørlandet. Vi bruker råvarer fra kun seriøse leverandører med høyest mulig kvalitet.

Vi tilbyr både rå og tilberedte, tradisjonelle og moderne smakskombinasjoner fra Sørøst-Asia, spesielt fra Vietnam, Thailand, Kina og Japan.

Om oss: About

Sushi pionèr og entreprenør

Mai Thanh Nguyen er en pionèr som brakte sushi til Sørlandet gjennom etablering av takeaway-restauranten Bonsai Sushi i Arendal i 2011 og den asiatiske gourmet-restauranten Fusion Of Asia året etter.

Restaurantene har vært kjent over hele Sørlandet for å servere sushi på høyeste nivå, og var de første til å få toppkarakteren 10 i restauranttesten Smith & Smule.

Mai Thanh er innehaver, konseptutvikler og en typisk entreprenør som skaper nye matretter ved å sette sammen de ulike smakene fra verdens mest populære kjøkken. Hun er kjent for sin kreativitet og nyskapning.


Mai Thanh har en mastergrad innen entreprenørskap med hovedoppgave innen sushifranchise som hun ønsker å realisere på sikt.

Mai%20Thanh%201_edited.jpg
Om oss: About Us
bottom of page